2018. május 27. vasárnap - Hella napja
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Belépés
Emlékezz rám

 

 

 

Hegyvidéki védelem

 

HipernetSuli

 

Innovációs siker  
2017. május 30, kedd

Gratulálunk Hegyes Mátyás 9.a osztályos tanulónknak, aki a Magyar Innovációs Szövetség által meghirdetett Országos Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató versenyen kiemelt dicséretben részesült.

Az általa megálmodott "SNOWBIKE" egy innovatív sport és közlekedési eszköz, amely két sítalpas, hajtással ellátott kialakításának köszönhetően teljesen egyedi, és felülmúlja a hasonló már létező eszközöket.

Egyedi konstrukciójából eredően kényelmes, puha haladást biztosít, stabil, könnyen kormányozható, és eddig sehol nem tapasztalt sebesség és szabadság érzetet biztosít sportolás közben. Sík terepen pedig jól halad és hajtása kényelmes, kitűnő azok számára, akik havas területeken laknak. Szállítása egyszerű, mivel az egyedi első rögzítéseknek köszönhetően 2 perc alatt összecsukható és így egy hagyományos autó csomagtartójában is elfér.

A pályamunkák 2017. május 24-én és 25-én, nyilvános kiállításra kerülnek az Ericsson K+F Központjában, illetve bemutatatják őket 2017. szeptemberében a Kutatók éjszakáján is.


Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium
1124 Budapest, Meredek utca 1.
Telefon: 1/319-33-78 Fax: 1/310 72 91