2018. június 18. hétfő - Arnold, Levente napja
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
Belépés
Emlékezz rám

 

 

 

Hegyvidéki védelem

 

HipernetSuli

 

Január végén immár negyedik alkalommal töltött el a 11.a, b és c osztály egy-egy hetet a Pető Intézetben.
Április 13-21-ig gimnáziumunk 41 diákja és 3 tanára (Csanády Szilvia, Szuhai Klára, Aszódi Judit) vesz részt egy skóciai tanulmányi kiránduláson.
Szerdán, május 8-án iskolánkba látogatott Pokorni Zoltán, a XII. kerület Hegyvidék Önkormányzat polgármestere, országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Oktatási, Tudományos és Kutatási Bizottságának elnöke, hogy első kézből tájékoztassa a diákokat a törvényalkotó munkáról és a hatékony, meggyőző vita módjáról.
Megújult az alagsor!
December 8-án szombaton a hideg idő ellenére 100 fős „kis” csapattal indultunk útnak a Normafától Makkosmáriára, hogy találkozzunk a Mikulással.
„Skóciában jártam….”c. pályázat
A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. pályázatának második utazása alkalmával 22 „aranyos” diák és 3 tanár /Bali Dorottya, Tóth Kinga és Aszódi Judit/ látogatott Aradra május 21-24-ig. Jó hangulatban töltöttük ezeket a napokat, hiszen barátokkal voltunk. A pályázat megvalósulásának második utazása alkalmával útinaplót hoztak létre az „aranyos„ és az aradi diákok, amit az értékelő foglalkozásokon mutatunk be iskolánkban és a Pető Intézetben.
következő
Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium
1124 Budapest, Meredek utca 1.
Telefon: 1/319-33-78 Fax: 1/310 72 91